cat-right

Keuken Design Kleve

Keuken Design Kleve? Keuken Design Kleve heeft één vestiging in het plaatsje Kleve. Het bedrijf biedt hun klanten 1001 creatieve keukenoplossingen in verschillende prijscategorieën en stijlen.

Bij deze keukenwinkel weet u zeker dat u op een betrouwbare manier een keuken koopt en u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. De keukenzaak vindt het belangrijk dat iedere klant goed geholpen wordt, daarom werken zij vooral op afspraak. Door deze manier hebben zij de tijd voor iedere klant.

Staat Kuechen design Kleve bij de voordeligste keukenwinkels? Bekijk de Top 4 goedkoopste Duitse keukenwinkels >>>

 

Keuken Design Kleve

Keuken Design KleveKeuken Design Kleve (keukens bij Nijmegen over de grens)
Lindenallee 39
47533 Kleve
0049-28219776806
www.kuechendesignkleve.de

Klantenservice

U kunt op verschillende manieren uw vraag stellen bij Keuken Design. U heeft de mogelijkheid om te bellen naar het nummer 0049-282 1977 6806, of u kunt een mail sturen via de contact pagina op de website.

Het is ook mogelijk om naar de vestiging te gaan van Keuken Design daar wordt u zo goed mogelijk geholpen met uw vraag of opmerking.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 tot 18.00 uur
Woensdag 10:00 tot 18.00 uur
Donderdag 10:00 tot 18.00 uur
Vrijdag 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur
Zondag Gesloten

Keuken Design Kleve prijzen

Keukens Design Kleve beweerd dat ze goedkoper zijn dan de gemiddelde keukens in Nederland. Ook beweren ze  goedkoper zijn dan de meeste keukenmerken.

Als dit zou kloppen dan hebben ze keukens voor een goede en betaalbare prijs voor iedereen. Keuken Design zit met zijn prijzen ongeveer in het midden segment.

Montage

Keuken Design heeft een eigen montageteam, het montageteam heeft de juiste kennis en verstand. U hoeft u geen zorgen te maken voor het plaatsen van uw keuken, een keuken plaatsen is namelijk vakwerk.

Het montageteam zorgt voor de aansluiting en doet testen wanneer de keuken gereed is voor gebruik, hierdoor kunt u gelijk genieten van uw keuken.