cat-right

Aixakt Schreinerei keukens

Aixakt Schreinerei keukens is een Duitse keukenzaak met meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Van uitgebreid advies tot aan installatie kunt u er terecht. Bij Aixakt Schreinerei werken meerdere keukenadviseur. U kunt terecht voor complete keukens of meubilair voor in de keuken. Het bedrijf maakt alles zelf, van oorsprong zijn zij een timmerfabriek.

Ontvang gratis keukenboeken in huis of bekijk hier de goedkoopste keukens.

aixakt schreinerei keukensAixakt Schreinerei keukens

Bismarckstrasse 179a
52066 Aachen
0152-09879109
www.aixakt-schreinerei.de

Aixakt Schreinerei openingstijden

Maandag 9.00 tot 17.00 uur
Dinsdag 9.00 tot 17.00 uur
Woensdag 9.00 tot 17.00 uur
Donderdag 9:00 tot 17.00 uur
Vrijdag 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

 

Aixakt Schreinerei ervaringen

Online kunt u genoeg ervaringen vinden van klanten die eerder bij de keukenzaak zijn geweest. Het is erg verstandig om dit van te voren te doen. Zo weet u wat u te wachten staat en of de keukenzaak zijn beloftes waar kan maken. Let wel op! Vaak worden alleen de negatieve ervaringen geplaatst en de positieve niet. Om zeker te weten of de keukenzaak deugdelijk is kunt u het beste zelf langsgaan in de showroom.

Aixakt Schreinerei klantenservice

U kunt contact opnemen met de keukenzaak door te bellen naar dit telefoon nummer: 0049-241501949. Ook kunt u altijd langsgaan in de winkel. De medewerkers zullen er alles aan doen om uw vragen en opmerkingen te beantwoorden.

Prijzen keukens

De kosten van een keuken zijn verschillend. Dit is afhankelijk van uw wensen. U kunt de keuken zo duur maken als u zelf wilt. Bij dit bedrijf kunnen ze budget keukens maken tot keukens in het hoogste segment.

Webshop

U kunt op de website van Aixakt Schreinerei geen keuken of keuken apparatuur bestellen. Wel hebben ze een hele overzichtelijke mooie site waar u alle benodigde informatie over het bedrijf en en genoeg inspiratie kunt vinden. Nieuwsgierig? Kijk snel op de website.